Πόρτο Χέλι

Η πόλη

Απολαύστε τις διακοπές σας σε ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα και ομορφότερα θέρετρα στην Πελοπόννησο. Χαλαρώστε στις πανέμορφες παραλίες, εξερευνήστε  και συνδυάστε τις  πολιτιστικές επιλογές που προσφέρονται στην ευρύτερη περιοχή καθώς τις ατελείωτες ευκαιρίες  διασκέδασης. Τα  συνδυάζει όλα!  Όμορφες παραλίες, ειδυλλιακό  μεσογειακό τοπίο,  υπέροχο κλίμα,  ελκυστική αρχιτεκτονική, εξοπλισμένες μαρίνες, το πανέμορφο  νησί των Σπετσών, γαστρονομικές επιλογές με φρέσκα ψάρια και  ζωντανή νυχτερινή ζωή.

 

Λίγα χιλιόμετρα νότια του Πόρτο Χέλι, στο νοτιότερο ακρωτήρι της Αργολίδας, ο Άγιος Αιμιλιανός παίρνει το όνομά του από ένα παρεκκλήσι με καταπληκτική θέα στις Σπέτσες. Κρυμμένα στο καταπράσινο περιβάλλον είναι τα μεγάλα καλοκαιρινά σπίτια φημισμένων Ελλήνων και αλλοδαπών και απομονωμένες αμμώδεις παραλίες όπου μπορείτε να απολαύσετε τα ζεστά και καθαρά νερά.

Οι παραλίες

Big Blue Villa Porto Heli Nearest Sandy Beach

Εκτός από τις κοντινές παραλίες γύρω από το Πόρτο Χέλι, υπάρχει  η παραλία της Βερβερόντας με πολύ ωραία νερά  και beach bars,  ο γραφικός  κόλπος της Χηνίτσας με τη χρυσή άμμο και το  Κουνούπι που  βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από τη Big Blue Villa Porto Heli.

Παραλία Κουνούπι

 info@bigbluevilla.gr

© Big Blue Villa. Design Vicky Nikidi

Ακολουθήστε μας

Big Blue Villa Porto Heli Nearest Sandy Beach